ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 ΕΠΙΠΛΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Δική σας δουλειά είναι να κάνετε τα έπιπλα να μιλήσουν, δική μας δουλειά είναι να κάνουμε τη μετάφραση.
Ένα όνομα συνδεδεμένο από το 1968 με την κατασκευή του επίπλου.
Εδώ το μοντέρνο συναντά το κλασσικό και η ποιότητα δεν είναι ζητούμενο, αλλά δεδομένο.
Η φιλοσοφία μας είναι να κατασκευάζουμε και να σας προσφέρουμε έπιπλα σπιτιού και έπιπλα επαγγελματικού χώρου, (έπιπλα για ξενοδοχεία, εστιατορία, καφέ, bar, κτλ.) σε άριστη ποιότητα, με διαχρονικότητα στο σχεδιασμό, λειτουργικά και σε τιμές απόλυτα λογικές.
Στις ιδιόκτητες εκθέσεις μας (Θεσσαλονίκη – Έναντι Τιτάν & Νέα Απολλωνία) που ξεπερνούν συνολικά τα 6.500 τμ. μπορείτε να βρείτε πολυάριθμες επιλογές σε σχέδια, υφάσματα και αποχρώσεις ξύλου που σίγουρα θα καλύψουν όλες τις ανάγκες του χώρου σας.
To έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας θα σας ξεναγήσει και θα κάνει τις δικές του προτάσεις για την τραπεζαρία, το σαλόνι – καθιστικό, για την κρεβατοκάμαρα, για το παιδικό δωμάτιο άλλα και για για τον επαγγελματικό σας χώρο (έπιπλα για ξενοδοχεία, έπιπλα για καφέ, έπιπλα για εστιατόρια).
Το εργοστάσιό μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1968 στη Νέα Απολλωνία Θεσ/νίκης και από τότε διαγράφει συνεχώς ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα.
Ο χώρος του εργοστασίου διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής και φινιρίσματος και αριθμοί 3000m2 και επιπλέον 2000m2 για τις αποθήκες.
Οι υπεύθυνοι διακόσμησης μελετούν για εσάς προσεκτικά τη συνολική εικόνα του χώρου σας και σας προτείνουν ιδανικές λύσεις διακόσμησης και εξοπλισμού, ενώ το πλήρως οργανωμένο τμήμα παραγωγής του εργοστασίου μας καλύπτει όλα τα στάδια των εργασιών από τη μελέτη, κατασκευή μέχρι και την τελική εφαρμογή και εγκατάσταση.
Σας εγγυόμαστε ποιότητα κατασκευής, συγκρατημένο κοστολόγιο και σύντομο χρόνο παράδοσης.