Η μεγάλη ποικίλα που διαθέτουμε σε έπιπλα πως σαλόνιακρεβατοκάμαρες, σύνθετα, ντουλάπες, τραπεζαρίες, αλλά και ξενοδοχειακό εξοπλισμό θα ανανεώσει το χώρο σας και θα καλύψει τις ανάγκες του για προσιτές και συγχρόνως λειτουργικές λύσεις. Τα έπιπλα μας είτε προορίζονται για την εξόπλιση της επαγγελματικής σας στέγης είτε της οικιακής σας στέγης είναι κατασκευασμένα από υλικά εγκεκριμένα και πάντα Α ποιότητας.

Η αισθητική των επίπλων μας εναρμονίζεται πάντα με τις νέες τάσεις διακόσμησης, ωστόσο η εταιρεία μας κατασκευάζει και διαχρονικά έπιπλα, κλασικά έπιπλα αλλά και οικονομικές σειρές με λίγα λόγια στην Αφοί Κυριάκου θα βρείτε έπιπλα για κάθε κατηγορία.

ΣΑΛΟΝΙΑ

σαλονια

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ - ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ

τραπεζαρια μπουφες

ΚΛΑΣΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

20 JADA

ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

παιδικο

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

ντουλαπες

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

κρεβατοκαμαρες

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

τραπεζακια

ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

3 BROOKE

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ & ΣΚΑΜΠΩ ΤΑΜΠΟΥΡΕ

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ

9 BENZAMIN

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

συνθεσεις

ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ

ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ

ΚΑΡΕΚΛΕΣ

καρεκλες

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

london

ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΞΥΛΟ

trapezaria-liverpool

Για την κατασκευή των επίπλων μας ακολουθούνται μία σειρά διαδικασιών ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί πλήρως. Πρώτα αναλαμβάνουν δράση οι σχεδιαστές της επιχειρήσεις μας που έχουν το δύσκολο έργο να σχεδιάσουν έπιπλα υψηλής αισθητικής σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας. Αφού πρώτα ακολουθήσουν μια σειρά από εκθέσεις παγκοσμίως μετά σχεδιάζουν για εσάς έπιπλα που ταιριάζουν με την Ελληνική κουλτούρα. Μετά την έγκριση των σχεδίων αναλαμβάνουν δράση οι υπεύθυνοι υλοποίησης της νέας Collection που με τη σειρά τους καλούνται να βρουν το τρόπο κατασκευής αλλά και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν ώστε το αποτέλεσμα να είναι άριστο και να μπορεί να μπεί πλέον στο σπίτι σας.

Στα έπιπλα Κυριάκου το έπιπλο είναι θεσμός και οι θεσμοί απαιτούν μεγάλη αφοσίωση, έτσι και εμείς αφοσιωμένοι και ερωτευμένοι με τη δουλεία μας προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε καλό οικονομικό Ελληνικό έπιπλο.