info@epiplokyriakou.gr - 2310 808 444 & 808 442

Τέσσερα βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε όταν αγοράζουμε έπιπλα

Τέσσερα βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε όταν αγοράζουμε έπιπλα

|Tuesday April 12th, 2016 | Νέα
Πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε τις αγορές μας και να διαλέγουμε τα έπιπλα που θα εξοπλίσουν το σπίτι μας πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τις διαστάσεις του. Να ξέρουμε περίπου που θέλουμε να βάλουμε το κάθε τι και τι ύφος θέλουμε να έχει το σπίτι μας. Φυσικά δεν είναι λίγοι αυτοί που στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα φιλικό και ζεστό χώρο γεμίζουν και μπουκώνουν το χώρο με πολλά και ογκώδες έπιπλα. Προσοχή καλύτερα λίγα και αρμονικά παρά πολλά και στοιβαγμένα.
Σημαντικό είναι να ξέρουμε τι στυλ θέλουμε να δώσουμε στο σπίτι μας πρίν προβούμε σε οποιαδήποτε αγορά, ακόμα και διακοσμητικού. Το στυλ που θα ντύσουμε το σπίτι μας αντιπροσωπεύει πρώτα από όλα τη δική μας προσωπικότητα και τις οικογένειας μας.
Αφού αποφασίσουμε το στυλ και ξέρουμε τις διαστάσεις που έχουμε να εξοπλίσουμε τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε την έρευνα αγοράς και να ψάξουμε να βρούμε τα πιο στιλάτα και μοντέρνα έπιπλα που μας αρέσουν. Ο τρόπος είναι εύκολος και απλός. Κάντε μια περιήγηση στο κόσμο του ίντερνετ και θα βρείτε χιλιάδες προτάσεις . μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τις εταιρείες που σας άρεσαν τα προϊόντα τους και ενημερωθείτε για τις τιμές κα
ι την ποιότητα κατασκευής. Προσοχή πολύ στα πολύ φθηνά έπιπλα γιατί πολλές φορές στο βομό του οικονομικού θυσιάζεται και η ποιότητα. Αυτό που θέλουμε για το σπίτι μας είναι να τοποθετήσουμε έπιπλα με διάρκεια και αντοχή. Έπιπλα που αντέχουν στον χρόνο.
Αφού ανακαλύψουμε περίπου τι θέλουμε να αγοράσουμε σωστό θα ήταν να καθορίσουμε ένα budget. Να δημιουργήσουμε δηλαδή την συνάρτηση ποιότητα-τιμή-λειτουργικότητα-Value for money. Aν το επιτύχουμε αυτό θα έχουμε υλοποίηση μια σωστή αγορά.
Share this post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *